To danie kuchni indyjskiej rozpocznie cykl co można zrobić z dwóch najbardziej popularnych, wartościowych, tanich, marketowych produktów jakimi są ryż i czerwona fasola. Kolejne przepisy jakie umieszczę będą modyfikacjami na bazie tychże. Zapytacie może dlaczego na kryzysowym blogu są dania kuchni indyjskiej, gdzie widzimy po restauracjach, że są one dość drogie, nawet 50% droższe niż inne dania? Odpowiedź jest prosta, zgodnie z prawami rynku dania w restauracjach kosztują tyle ile klient jest skłonny za nie zapłacić :)
Rajma to dość popularne danie składające się z ryżu i czerwonej fasoli w sosie z dodatkiem orientalnych przypraw. W zasadzie kupując ryż i fasolę w puszce mamy prawie wszystko. Brakuje nam tylko przypraw. Najtańsza i najbardziej popularna będzie curry.
Składniki:
- biały ryż
- czerwona fasola
- curry
Wykonanie:
Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu. Fasolę wlewamy wraz z zalewą do garnka i doprawiamy słuszną porcją curry. Gotujemy i podajemy z ryżem.
ciekawy pomysł:)
OdpowiedzUsuńhello!,I really like your writing so so much!
OdpowiedzUsuńpercentage we keep in touch more approximately your article on AOL?
I require a specialist in this house to solve my problem.
Maybe that's you! Taking a look forward to look you.
my website: cheap remortgage deals
super tutaj u Ciebie :)
OdpowiedzUsuń