Strony
O MNIE
MEDIA O MNIE
PARAPET
DRUGI BLOG
KONTAKT
wtorek, 15 czerwca 2010
Jajka w skórkach
Składniki:
- chleb
- jajko
- groszek konserwowy
Wykonanie:
Chleb kroimy na cienkie kromki z których wyciągamy miąższ, zostawiając tylko skórki. Kładziemy je na patelni i wsypujemy do środka groszek. Zalewamy jajkiem i smażymy.
3 komentarze:
ma.ol.su
28 września 2010 15:20
Dobre!:)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Anonimowy
10 grudnia 2011 17:38
CO ROBI TU POMIDOR?
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
kryzysowy kucharz
11 grudnia 2011 21:59
Hmmm, leży?
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Dobre!:)
OdpowiedzUsuńCO ROBI TU POMIDOR?
OdpowiedzUsuńHmmm, leży?
OdpowiedzUsuń