Składniki:
- kasza gryczana
- cebula
- makaron
Wykonanie:
Kaszę gryczaną i makaron gotujemy. Cebulę kroimy i podsmażamy. Dodajemy kaszę i chwilę smażymy. Mieszamy wszystko z makaronem.
W związku z artykułem, który ukazał się niedawno, a także z prośbami, które ukazały się po poprzednim filmiku, wiosną zostały nakręcone dwa filmy. Oto jeden z nich:

Kaszę gryczaną z duszoną, zeszkloną (na oleju) cebulą + pikantna papryczka, robię. Makaronem to można rozcieńczyć. ALE, Identyczną potrawę robię z makaronem zamiast kaszy, Zatem, idiotyzmem na 1 raz jest paprać tyle garów! Następnym razem robię tą z makaronem i jest odmiana żywieniowa. :-)
OdpowiedzUsuńWoda z ugotowanego makaronu podlega recyklingowi!
Pies