Czasy robią się coraz cięższe, dlatego wróciła stara dobra Kryzysowa Książka Kucharska i przepisy z początku prowadzenia bloga. Reasumując jeśli nie otworzysz buzi, żeby zaprotestować, to będziesz otwierać, żeby jeść takie rzeczy.
W sumie nie jest takie złe, ale pod warunkiem, że zjecie na ciepło. Makaron może być z poprzedniego dnia, jak u mnie, a bułka tarta może być również tartym chlebem, bo i tak w wielu przypadkach jest w ten sposób podrabiana. Jak dobrze zakombinujecie, to dostaniecie okruszki za darmo z piekarni.
W sumie nie jest takie złe, ale pod warunkiem, że zjecie na ciepło. Makaron może być z poprzedniego dnia, jak u mnie, a bułka tarta może być również tartym chlebem, bo i tak w wielu przypadkach jest w ten sposób podrabiana. Jak dobrze zakombinujecie, to dostaniecie okruszki za darmo z piekarni.
Składniki:
- makaron
- bułka tarta
- bułka tarta
Wykonanie:
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.
Bułkę tartą podsmażamy i polewamy nią makaron.
Bułkę tartą podsmażamy i polewamy nią makaron.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz