Strony
O MNIE
MEDIA O MNIE
PARAPET
DRUGI BLOG
KONTAKT
wtorek, 23 marca 2010
Makaron "po rusku"
Składniki:
- makaron
- cebula
- twaróg
Wykonanie:
Makaron gotujemy. Cebulę kroimy i podsmażamy. Dodajemy rozkruszony twaróg i mieszamy z makaronem.
3 komentarze:
Anonimowy
23 marca 2010 21:46
wolę wersję makaron+ser+skwarki:)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
asieja
24 marca 2010 21:02
lubię makaronową prostotę
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
kryzysowy kucharz
25 marca 2010 13:25
Wobec tego zapraszam częściej :)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
wolę wersję makaron+ser+skwarki:)
OdpowiedzUsuńlubię makaronową prostotę
OdpowiedzUsuńWobec tego zapraszam częściej :)
OdpowiedzUsuń