Strony
O MNIE
MEDIA O MNIE
PARAPET
DRUGI BLOG
KONTAKT
środa, 14 października 2009
Makaron z czosnkiem i ziołami
Osobiście użyłem ziół świeżych, ale smak da się uzyskać również z suszonych. Oczywiście, tak jak w najlepszych włoskich restauracjach, z makaronu 0-jajecznego.
Składniki:
- makaron wstążki
- czosnek
- zioła (bazylia, oregano, szałwia itp.).
- olej
Wykonanie:
Makaron ugotować. Zioła i rozgnieciony czosnek podsmażyć na oleju. Polać makaron olejem z ziołami.
1 komentarz:
Kostek
11 stycznia 2010 11:05
Rewelka żarcie... Kuchnia włoska za pół-darmo!
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Rewelka żarcie... Kuchnia włoska za pół-darmo!
OdpowiedzUsuń