tag:blogger.com,1999:blog-6827664103206245970.post1138115479158024147..comments2024-02-24T14:51:56.830+01:00Comments on Kryzysowa Książka Kucharska: Kotlet jajecznykryzysowy kucharzhttp://www.blogger.com/profile/00312581985209294720noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6827664103206245970.post-43451259753019424302010-06-30T15:14:11.247+02:002010-06-30T15:14:11.247+02:00Żadna desperacja. Gdy robię schabowe i zostanie mi...Żadna desperacja. Gdy robię schabowe i zostanie mi trochę rozmąconego jajka to szkoda wyrzucić - dosypuję bułkę tartą, mieszam i po usmażeniu jest tzw. oszukany kotlet :) W czasie kryzysu się sprawdza. Dobrym pomysłem są też kotlety z mortadeli pokrojonej w grubsze plastry w panierce z jajka i bułki tartej. Na koniec do autora strony - ma Pan dużo ciekawych pomysłów. Czekam na więcej :) PozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6827664103206245970.post-50648240943719292232009-12-08T10:43:25.146+01:002009-12-08T10:43:25.146+01:00Kurde ta potrawa to trochę desperacja :):)... no a...Kurde ta potrawa to trochę desperacja :):)... no ale spoko w kryzysie chyba zrozumiała :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6827664103206245970.post-55504552461651138772009-12-07T14:39:37.937+01:002009-12-07T14:39:37.937+01:00Jajko surowe. Konsystencja zależy od upodobań, jed...Jajko surowe. Konsystencja zależy od upodobań, jednak musi być gęsta na tyle, żeby można było uformować kotlet.kryzysowy kucharzhttps://www.blogger.com/profile/00312581985209294720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6827664103206245970.post-64907160532132831342009-12-06T23:09:13.614+01:002009-12-06T23:09:13.614+01:00To jajko do wymieszania z bułką tartą to na surowo...To jajko do wymieszania z bułką tartą to na surowo? Czy ugotowane jakoś zetrzec i wtedy z bułką?Anonymousnoreply@blogger.com